قرآن
«سپس نسل او را از چکیده اى از آبى پست، قرار دادیم».
«اى مردم! ما شما را از مرد و زنى آفریدیم، و شما را به صورت اقوام و قبایل در آوردیم تا یکدیگر را بشناسید. همانا ارجمندترینِ شما نزد خدا، پرهیزگارترینِ شماست. همانا خداوند، داناىِ آگاه است».
«اوست آن کس که شما را از یک نفْس آفرید، و جفتش را از آن، پدید آورد تا بدان، آرام گیرد. پس چون با او در آمیخت، باردار شد، بارى سبُک، و [چندى] با آن [بار سبُک] گذرانید، و چون سنگین بار شد، خدا، پروردگار خود، را خواندند که: اگر به ما [فرزندى] شایسته عطا کنى، قطعاً از سپاس گزاران خواهیم بود».
حدیث
44.امام رضا علیه السلام ـ در پاسخ پرسش بَزَنطى از چگونگى زاد و ولد مردم از آدم علیه السلام ـ: حوّا، هابیل و خواهر او را در یک شکم، باردار شد. سپس در شکم دوم، قابیل و خواهرش را توأما حامله گشت. آن گاه هابیل با خواهر قابیل ازدواج کرد، و قابیل با خواهر همزاد هابیل. بعد از آن، ازدواج خواهر و برادر با یکدیگر، تحریم شد.
45.الاحتجاج ـ به نقل از ابو حمزه ی ثُمالى، در بیان مباحثه اى که میان امام زین العابدین علیه السلام و مردى از قریش، در باره ی ازدواج هابیل با بلوزا، خواهر قابیل، و ازدواج قابیل با اقلیما، خواهر هابیل، صورت گرفت ـ: مرد قریشى گفت: یعنى آن دو را بچّه دار کردند؟
امام علیه السلام فرمود: «آرى».
مرد قرشى گفت: این که همان کارى است که امروزه مَجوس مى کنند!
امام زین العابدین علیه السلام فرمود: «مجوس، این کار را پس از آن انجام دادند که از سوى خدا تحریم شد».
امام زین العابدین علیه السلام سپس به او فرمود: «بد به دل، راه مده. اینها مقرّراتى است که وجود داشته است. مگر خداوند، همسر آدم را از خود او نیافرید و سپس وى را بر او حلال گردانید؟ این هم یکى از مقرّرات آنها بود؛ امّا بعدها، خداوند، آن را تحریم کرد».